Jenis Usaha:
Pabrikan / Pabrik
Kisaran Bisnis:
Perabot Luareun, Korsi ngayun, Sofa Luar, Tempat Didahar, Chaise Lounge, Payung Luar
Ngadegna:
2001
Kapasitas R&D:
OEM, ODM, Milari Sendiri, anu sanésna
Sarat pembayaran:
LC, T / T, D / P, Western Union
Pasar utama:
Amérika Kalér, Amérika Kidul, Éropa, Oséania, Wétan Tengah, Asia Wétan
Nilai Kaluaran Taunan:
5 Juta - 10 Juta USD
OEM / ODM Service
sampel sadia

Pausahaan kami, anu aya di Foshan, Propinsi Guangdong, mangrupakeun produsén profésional sareng hiji suplai dipercaya tina parabot luar. Kami perusahaan utamina pokus kana perabotan rotan, sofa rotan, modular kitu ...

2
    YRS
Leading Supplier
Halaman Utama produk Tanggén mébel Korsi Ménun Tugas Korsi anyaman Tukang Perabot Di luar

Korsi Ménun Tugas Korsi anyaman Tukang Perabot Di luar

Meunang Harga panganyarna
Min. Mesen / Rujukan Harga FOB
1 Potongan US $ 81.66 / Potongan
Wewengkon Lokal: Foshan, Guangdong, Cina
Kapasitas R&D: OEM, ODM, Lain
Sarat pamayaran: LC, T / T, D / P, Western Union
brand: Jalak
bahan: Tali Olefin + lawon luar tahan cai + baja dilapis kakuatan, baja dilapis kakuatan
Tempat Asal: Guangdong, Cina
Ngaran Brand: Jalak

Korsi Ménun Tugas Korsi anyaman Tukang Perabot Di luar

I. Produk Deskamekten

Produk Deskamekten

TF-2503-1.jpg
Ngaran Produk Korsi Ménun Tugas Korsi anyaman Tukang Perabot Di luar
item No TF-2503C
materialBeusi frame (1.2mm + 1.5mm); Tali EQ 15 * 45mm Poliéster lawon kalayan busa
ukuran60 * 58 * 71cm
GW 9KG
paketPilem gelembung + kertas karton
Qty / 40'HQPCS 386
Waktos pangiriman poé 25-30
MOQ PCS 5
garansi 2 taun

Produk Deskamekten

II. Langkung Gaya

tali parabot_.jpg

customer ngadatangan_.jpg

9 _

Services urang

Sateuacan dijual

1. urang gaduh internatiojabatan bus busanaess, nawiskeun professiowalon nal dina waktos;

2. urang gaduh jasa OEM, enggal tiasa nawiskeun cutatan based dina syarat customerized;

3. urang gaduh jalma di pabrik anu khusus damel sareng penjualan, ngajantenkeun urang ngawalon sareng ngarengsekeun masalah anu gancang sareng dipercaya, sapertos ngirim sababaraha conto, nyandak poto HD, jsb;

Saatos dijual

1. urang gaduh professiotim jasa saatos-diobral, tujuanana kanggo ngarengsekeun sagala masalah mungkin pikeun soo customer urangsayang sareng leres, kaasup santunan sareng ngabalikeun duit, jsb;

2. urang gaduh penjualan anu biasa bakal ngirim modél énggal ka konsumén urang, sareng ogé tanda anyar muncul di pasar based dina data kami;

3. urang perhatosan pisan kana kualitas produk sareng kaayaan bisnis para nasabah, sareng bakal ngabantosan aranjeunna pikeun ngalakukeun kamampuan aranjeunna.

Kaunggulan kami

1. kami téh produsén asli sareng pabrik kami nyalira langkung ti 10 taun pangalaman sareng perabotan di luar ruangan, korsi ayunan rotan gawang, anu ngamungkinkeun urang langkung kontrol, kualitas pangiriman sareng prompt profional saatos-diobral jasa;

2. urang gaduh kalenturan dina ngamajukeun modél ngaropéa, rotan, bantal, sareng tiasa nyayogikeun poto pas kanggo barang-barang nasabah pikeun mastikeun teu salah paham sateuacan pangiriman;

3. urang gaduh tim R&D nyalira, internatiotim bisnis nal sareng tim jasa saatos penjualan, mastikeun henteu aya résiko saatos pameseran;

4. urang parantos negeskeun pikeun ngalakukeun usaha based dina kualitas, amanah sareng silih enteng. Kami percanten ka palanggan urang salaku mitra, kacida ngahargaan silaturahim urang, sareng cobi ku anu sanés pikeun ngabantosan bisnis aranjeunna.

Ningali patarosan anjeun sareng wilujeng sumping ngadatangan kami!

taman set sofa taman sintétik

Kirim pesen anjeun ka supplier ieu

*ti:
ka:
Foshan Tanfly Urut Co., Ltd.
*Message:

Lebetkeun antara 10 dugi ka 1,000 karakter.

*Kodeu email:
Ieu sanés naon anu dipilari? Masihan Nyuhunkeun Panyatur Ayeuna