Jenis Usaha:
Pabrikan / Pabrik
Kisaran Bisnis:
Perabot Luareun, Korsi ngayun, Sofa Luar, Tempat Didahar, Chaise Lounge, Payung Luar
Ngadegna:
2001
Kapasitas R&D:
OEM, ODM, Milari Sendiri, anu sanésna
Sarat pembayaran:
LC, T / T, D / P, Western Union
Pasar utama:
Amérika Kalér, Amérika Kidul, Éropa, Oséania, Wétan Tengah, Asia Wétan
Nilai Kaluaran Taunan:
5 Juta - 10 Juta USD
OEM / ODM Service
sampel sadia

Pausahaan kami, anu aya di Foshan, Propinsi Guangdong, mangrupakeun produsén profésional sareng hiji suplai dipercaya tina parabot luar. Kami perusahaan utamina pokus kana perabotan rotan, sofa rotan, modular kitu ...

2
    YRS
Leading Supplier
Halaman Utama produk Korsi Ayun Patio Taman rotan daybed hotél kolam renang jati sareng kanopi awning

Patio Taman rotan daybed hotél kolam renang jati sareng kanopi awning

Meunang Harga panganyarna
Min. Mesen / Rujukan Harga FOB
10 siapkeun US $ 129.00 / Set
Wewengkon Lokal: Foshan, Guangdong, Cina
Kapasitas R&D: OEM, ODM, Lain
Sarat pamayaran: LC, T / T, D / P, Western Union
brand: TANFLY
Pamakéan nandakeun umum: Urug outdoor
Paket surat: N
aplikasi: Kantor Bumi, Ruang Keluarga, Luar, Hotel, Villia, Fasilitas Rékréasi, Gudang, Bengkel, Taman, Jauh

Patio Taman rotan daybed hotél kolam renang jati sareng kanopi awning

I. Produk Deskamekten

Produk Deskamekten

II. Langkung Gaya

Sejenna Company

Foshan Tanfly Jasa Co, Ltd ngahususkeun dina manufaktur parabotan luar pikeun sababaraha taun. Kami utamina difokuskeun rupa-rupa parabot luar, sapertos korsi sing nyanyi, sofa luar dll.Nikmati kageulisan urang sadayana tina jenis cuaca tina mébel luar. Urang bakal nyiptakeun parabot pikeun naon anu anjeun pikahoyong sabab anjeun important kanggo kami.

* Skala: Pangalaman 10 Taun, langkung ti 100 karyawan sareng pabrik 7000 méter pasagi, showroom sareng kantor 2000 méter pasagi.
* Kualitas: SGS disatujuan.
* Kamampuh: leuwih ti 300 * 40HQ container kamampuan parabot per taun.
* Pangiriman: Sistem pesenan OA cekap mastikeun pangiriman 15-25 dinten.
* Saatos penjualan: Sadaya wadul cecekelan dina 1-3 dinten.
* R&D: Tim 4 jalma R&D fokus kana parabot luar, sahenteuna hiji catalouge énggal per taun dileupaskeun.
* Hiji eureun parabot perabot luar: TANFLY nyayogikeun perabotan ruangan anu sampurna. Upami anjeun peryogi perabot luar sanés anu sanés kami tiasa ngahasilkeun, kami tiasa ngabantosan outsourcing pikeun pembeli urang.

Kami bungah ngadangukeun panalungtikan anjeun pas. Hatur nuhun kanggo lungsur di halaman wéb kami.

Services urang

Sateuacan dijual

1. urang gaduh internatiojabatan bus busanaess, nawiskeun professiowalon nal dina waktos;

2. urang gaduh jasa OEM, enggal tiasa nawiskeun cutatan based dina syarat customerized;

3. urang gaduh jalma di pabrik anu khusus damel sareng penjualan, ngajantenkeun urang ngawalon sareng ngarengsekeun masalah anu gancang sareng dipercaya, sapertos ngirim sababaraha conto, nyandak poto HD, jsb;

Saatos dijual

1. urang gaduh professiotim jasa saatos-diobral, tujuanana kanggo ngarengsekeun sagala masalah mungkin pikeun soo customer urangsayang sareng leres, kaasup santunan sareng ngabalikeun duit, jsb;

2. urang gaduh penjualan anu biasa bakal ngirim modél énggal ka konsumén urang, sareng ogé tanda anyar muncul di pasar based dina data kami;

3. urang perhatosan pisan kana kualitas produk sareng kaayaan bisnis para nasabah, sareng bakal ngabantosan aranjeunna pikeun ngalakukeun kamampuan aranjeunna.

Kaunggulan kami

1. kami téh produsén asli sareng pabrik kami nyalira langkung ti 10 taun pangalaman sareng perabotan di luar ruangan, korsi ayunan rotan gawang, anu ngamungkinkeun urang langkung kontrol, kualitas pangiriman sareng prompt profional saatos-diobral jasa;

2. urang gaduh kalenturan dina ngamajukeun modél ngaropéa, rotan, bantal, sareng tiasa nyayogikeun poto pas kanggo barang-barang nasabah pikeun mastikeun teu salah paham sateuacan pangiriman;

3. urang gaduh tim R&D nyalira, internatiotim bisnis nal sareng tim jasa saatos penjualan, mastikeun henteu aya résiko saatos pameseran;

4. urang parantos negeskeun pikeun ngalakukeun usaha based dina kualitas, amanah sareng silih enteng. Kami percanten ka palanggan urang salaku mitra, kacida ngahargaan silaturahim urang, sareng cobi ku anu sanés pikeun ngabantosan bisnis aranjeunna.

Ningali patarosan anjeun sareng wilujeng sumping ngadatangan kami!

Kirim pesen anjeun ka supplier ieu

*ti:
ka:
Foshan Tanfly Urut Co., Ltd.
*Message:

Lebetkeun antara 20 dugi ka 1,000 karakter.

*Kodeu email:
Ieu sanés naon anu dipilari? Masihan Nyuhunkeun Panyatur Ayeuna