Jenis Usaha:
Pabrikan / Pabrik
Kisaran Bisnis:
Perabot Luareun, Korsi ngayun, Sofa Luar, Tempat Didahar, Chaise Lounge, Payung Luar
Ngadegna:
2001
Kapasitas R&D:
OEM, ODM, Milari Sendiri, anu sanésna
Sarat pembayaran:
LC, T / T, D / P, Western Union
Pasar utama:
Amérika Kalér, Amérika Kidul, Éropa, Oséania, Wétan Tengah, Asia Wétan
Nilai Kaluaran Taunan:
5 Juta - 10 Juta USD
OEM / ODM Service
sampel sadia

Pausahaan kami, anu aya di Foshan, Propinsi Guangdong, mangrupakeun produsén profésional sareng hiji suplai dipercaya tina parabot luar. Kami perusahaan utamina pokus kana perabotan rotan, sofa rotan, modular kitu ...

2
    YRS
Leading Supplier
Halaman Utama produk Sofas Luar Patio Urug Bubuk Aluminium Bersalut Di luar Rotan Rabot Perabot Sofa

Patio Urug Bubuk Aluminium Bersalut Di luar Rotan Rabot Perabot Sofa

Meunang Harga panganyarna
Min. Mesen / Rujukan Harga FOB
susunan 1 US $ 750.00 / Setét
Wewengkon Lokal: Foshan, Guangdong, Cina
Kapasitas R&D: OEM, ODM, Lain
Sarat pamayaran: LC, T / T, D / P, Western Union
brand: TANFLY
Tempat Asal: Guangdong, Cina
Ngaran Brand: TANFLY
Number Model: TF-6084

Patio Urug Bubuk Aluminium Bersalut Di luar Rotan Rabot Perabot Sofa

Model No .: TF-6084
sofa sanés dua kerah: 120 * 80 * 63cm
sofa tanpa panangan:60 * 80 * 63cm
sofa sudut:80 * 80 * 63cm
ottoman:60 * 60 * 41cm
méja:125 * 67 * 33cm

Desain Produk Deskamekten

Kumaha carana dilakukeun?

Nganggo obahan anu kualitasna alus, susunan kami anti-pudar sareng henteu beracun. Wicker résolén kami dijait
nawiskeun pangropéa bebas penampilan anu tahan pisah sareng cipratan. Unggal unit dibungkus hiji
aluminium kuat frame anu nawiskeun stabilitas optimal sareng jangka hirup.

1.100% dijajah ku panangan ku perajin terampil
2. Duanana cocog pikeun tempat di jero ruangan & luar
3. radiasi UV anu saé, tahan suhu luhur, tahan cuaca, warna-warni teu tiasa rusak
4. kalayan bantosan cai bantal anu pikaresepeun kanggo pilihan
5. PE rotan & bantal & bantal warna sakumaha anjeun resep
6. Produk anu ramah lingkungan anu kualitas luhur sareng harga anu paling saing
7. Sadaya produk nawiskeun sahenteuna 2 taun jaminan
8. OEM atanapi ODM sayogi

poto:

Patio Urug Bubuk Aluminium Bersalut Di luar Rotan Rabot Perabot Sofa

patio pe rattan sofa set.jpg

korsi-korsi-langkung-pilihan.jpg

.jpg

Bengkel urang:

bungkus_.jpg

Pilihan warna:

patio dining set.jpg

wicker handmade furnitur.jpg

Nyalin lmangsi kana unduh IE: https://www.tanfly.com/PDF/Tanfly-color.pdf

Palanggan kami:

customer ngadatangan_.jpg

SGS Laporan:

.jpg

Eupan balik Palanggan

ww.jpg

pe furnitur halaman rotan.jpg

Naha milih kami?

TANFLY Mebel Co., Ltd mangrupikeun produsen luhur sareng éksportir anu gaduh langkung ti 6 taun pangalaman, Perusahaan parantos ngempelkeun sakumpulan bakat boh dina R&D, manufaktur sareng dina pamasaran sofa rotan, sofa modular, set makan, korsi sareng méja, tinja bar, kamar saré, jati bak mandi panas, korsi ayun, produk payung luar.

TANFLY bakti diri pikeun nyayogikeun "Sampurna Rattan Mebel Solusi" kanggo consumers sadunya. TANFLY gaduh conastidence ngalayanan pasangan dunya langkung saé ti:
Ø Produksi base: Acreage: 7,000 méter pasagi, kalebet: Pabrik base, Pusat P&P, Sampel paméran
Ø Alat Produksi Inti: Mesin motong Aluminium, Mesin Las, Mesin Lapisan Bubuk, Mesin motong Foam, Mesin Jahit

Ø Kamampuh Produksi: kamampuan produksi taunan: 300 * 40HQ peti.

Ø Kaseueuran bahan baku produk kami parantos diuji sacara ketat numutkeun SGS.

Punten mendakan file anu napel kanggo salinan sertipikat kami pikeun tés bahan baku ieu.

Ø OEM: Kami ogé bangga janten pemasok OEM pikeun dua perusahaan furnitur rotan terkemuka di dunya (sanés conikmat pikeun nembongkeun namina, hiji nyaéta di AS, hiji nyaéta di Australia).

Ø Ngembangkeun kapang: Pusat P&P mangrupikeun respotiasa dianggo pikeun sadaya pamekaran kapang, urang tiasa minuhan gambar desain anyar konsumén urang.

Ø Garansi terbatas: 24 bulannths (diitung tina tanggal manufaktur ti TANFLY) pikeun sadaya barang-barang parabotan rotan.

Ø Keluhan: Kami gaduh sakumpulan prosés operasi anu lancar pikeun keluhan pelanggan. Urang bakal ngajawabna sajauh-jauhna nalika urang nampi gambarna, masalah deskamekalan, nomer séri pikeun nomer sareng nomer paménta pikeun keluhan. Dina tanggal jaminan anu dijangjikeun ku kami, suku cadang gratis, kami bakal ngeusian anjeun biaya biaya upami keluhan barang kaluar tanggal garansi urang.

Tanfly1.jpg

Kirim pesen anjeun ka supplier ieu

*ti:
ka:
Foshan Tanfly Urut Co., Ltd.
*Message:

Lebetkeun antara 20 dugi ka 1,000 karakter.

*Kodeu email:
Ieu sanés naon anu dipilari? Masihan Nyuhunkeun Panyatur Ayeuna