Jenis Usaha:
Pabrikan / Pabrik
Kisaran Bisnis:
Perabot Luareun, Korsi ngayun, Sofa Luar, Tempat Didahar, Chaise Lounge, Payung Luar
Ngadegna:
2001
Kapasitas R&D:
OEM, ODM, Milari Sendiri, anu sanésna
Sarat pembayaran:
LC, T / T, D / P, Western Union
Pasar utama:
Amérika Kalér, Amérika Kidul, Éropa, Oséania, Wétan Tengah, Asia Wétan
Nilai Kaluaran Taunan:
5 Juta - 10 Juta USD
OEM / ODM Service
sampel sadia

Pausahaan kami, anu aya di Foshan, Propinsi Guangdong, mangrupakeun produsén profésional sareng hiji suplai dipercaya tina parabot luar. Kami perusahaan utamina pokus kana perabotan rotan, sofa rotan, modular kitu ...

2
    YRS
Leading Supplier
Halaman Utama parabot Urug outdoor Perabotan PE luar rotan satengah bulan ngawangun korsi ayun tunggal

Perabotan PE luar rotan satengah bulan ngawangun korsi ayun tunggal

Meunang Harga panganyarna
Min. Mesen / Rujukan Harga FOB
10 Potongan US $ 102.45 / Potongan
Wewengkon Lokal: Foshan, Guangdong, Cina
Kapasitas R&D: OEM, ODM, Lain
Sarat pamayaran: LC, T / T, D / P, Western Union
brand: OEM
Pamakéan nandakeun umum: Urug outdoor
Paket surat: N
bahan: rotan / anyaman
Perabotan PE luar rotan satengah bulan ngawangun korsi ayun tunggal

Produk Deskamekten

Bersantai dina gaya sareng bentuk bulan ayun korsi ayun tunggal. Desain satengah bulan tiasa ngajantenkeun awak anjeun ngagolér dina korsi ayun sacara alami. Ngadangukeun musik piano anu mereun, kacapean dinten bakal ngaleungit janten kanikmatan anjeun. Gulung nepi ka jero ruangan / ker sareng jati anyaman kami. Kéngingkeun nyaman dina Kursi Gantung Luar sareng nonton dinten kumalayang.

Spesifikasi produk

namisatengah bulan ngawangun korsi ayun tunggal
item NoTF-9733
materialPeotan rotan, baja dilapis listrik, lawon panolak waterproof
spésifikasiframe ukuran 105 * 105 * 195cm, Ukuran korsi 75 * 79 * 123cm
Kapasitas beurat Max120kg
paketKantong anyaman, bungkusan 3 pcs / set
kapasitas loading59pcs / 20GP, 144pcs / 40HQ
pangiriman15 ~ 20 dinten saatos nampi setoran pikeun 40 "HQ
MOQ

1. pesen ku wadahna pinuh: 59pcs / 20GP, 144pcs / 40HQ

2. Kami ogé nampi conto conto upami anjeun angkat ti pabrik kami.

Langkung legae pikeun dipaké

Luar (Taman, Patio, réstoran, Hotel, Villa, Pantai, Resort, Nagara Pribumi, Yard, Club, Bar, Kolam renang, Bistro, padang rumput hejo, Balkon, hawa kabuka, Seaside, Riverside, Taman, Jalanan, Barbecue, Area turis Scenic , Bérés, Alun-alun, Acara, Perkawinan, Kondominium, Komérsial, Perumahan, Upacara, Tarjamahan Tarjamahan, Dek, Yacht, Kawasan rekreasi luar) sareng sadaya tempat-tempat hiburan anu sanés. Jero ruangan (Kafe, Kamar Bumi, Ruang Rapat, Salun, kamar mandi, kamar tidur, Pameran, Pintonan, Kawasan rekreasi perusahaan, Panginepan, Lobi Kantor). Opat musim digunakeun; aranjeunna adaptasi 20 handap enol dugi ka 60 suhu iklim, sareng aranjeunna fungsi waterproof sareng gancang-gancang, bahkan disimpen di gigir kolam renang, henteu kenging dianggo. Tahan ti hujan luar, sinar panonpoé, salju, jsb.

Gambar lengkep

Service OEM

Optiorotan nal

Optiolawon nal

Upami anjeun peryogi seueur pilihan, punten contact kami dina waktos bébas anjeun.

Sejenna Company

Foshan Tanfly Jasa Co, Ltd ngahususkeun dina manufaktur parabotan luar pikeun sababaraha taun. Kami utamina difokuskeun rupa-rupa parabot luar, sapertos korsi sing nyanyi, sofa luar dll.Nikmati kageulisan urang sadayana tina jenis cuaca tina mébel luar. Urang bakal nyiptakeun parabot pikeun naon anu anjeun pikahoyong sabab anjeun important kanggo kami.

* Skala: 7 Taun-taun, leuwih ti 100 pagawé sareng pabrik pabrik 7000 kuadrat, 2000 kamar kuadrat showroom sareng kantor.
* Kualitas: SGS disatujuan.
* Kamampuh: leuwih ti 300 * 40HQ container kamampuan parabot per taun.
* Pangiriman: Sistem pesenan OA cekap mastikeun pangiriman 15-25 dinten.
* Saatos penjualan: Sadaya wadul cecekelan dina 1-3 dinten.
* R&D: Tim 4 jalma R&D fokus kana parabot luar, sahenteuna hiji catalouge énggal per taun dileupaskeun.
* Hiji eureun parabot perabot luar: TANFLY nyayogikeun perabotan ruangan anu sampurna. Upami anjeun peryogi perabot luar sanés anu sanés kami tiasa ngahasilkeun, kami tiasa ngabantosan outsourcing pikeun pembeli urang.

Kami bungah ngadangukeun panalungtikan anjeun pas. Hatur nuhun kanggo dropping ku dina halaman wéb kami.

Services urang

Sateuacan dijual

1. urang gaduh internatiojabatan bus busanaess, nawiskeun professiowalon nal dina waktos;

2. urang gaduh jasa OEM, enggal tiasa nawiskeun cutatan based dina syarat customerized;

3. urang gaduh jalma di pabrik anu khusus damel sareng penjualan, ngajantenkeun urang ngawalon sareng ngarengsekeun masalah anu gancang sareng dipercaya, sapertos ngirim sababaraha conto, nyandak poto HD, jsb;

Saatos dijual

1. urang gaduh professiotim jasa saatos-diobral, tujuanana kanggo ngarengsekeun sagala masalah mungkin pikeun soo customer urangsayang sareng leres, kaasup santunan sareng ngabalikeun duit, jsb;

2. urang gaduh penjualan anu biasa bakal ngirim modél énggal ka konsumén urang, sareng ogé tanda anyar muncul di pasar based dina data kami;

3. urang perhatosan pisan kana kualitas produk sareng kaayaan bisnis para nasabah, sareng bakal ngabantosan aranjeunna pikeun ngalakukeun kamampuan aranjeunna.

Kaunggulan kami

1. kami téh produsén asli sareng pabrik kami nyalira langkung ti 10 taun pangalaman sareng perabotan di luar ruangan, korsi ayunan rotan gawang, anu ngamungkinkeun urang langkung kontrol, kualitas pangiriman sareng prompt profional saatos-diobral jasa;

2. urang gaduh kalenturan dina ngamajukeun modél ngaropéa, rotan, bantal, sareng tiasa nyayogikeun poto pas kanggo barang-barang nasabah pikeun mastikeun teu salah paham sateuacan pangiriman;

3. urang gaduh tim R&D nyalira, internatiotim bisnis nal sareng tim jasa saatos penjualan, mastikeun henteu aya résiko saatos pameseran;

4. urang parantos negeskeun pikeun ngalakukeun usaha based dina kualitas, amanah sareng silih enteng. Kami percanten ka palanggan urang salaku mitra, kacida ngahargaan silaturahim urang, sareng cobi ku anu sanés pikeun ngabantosan bisnis aranjeunna.

Ningali patarosan anjeun sareng wilujeng sumping ngadatangan kami!

FAQ

Q1: Naon istilah anu ditampi anu ditampi?


A: T / T (Transfer Telegraphic)B: Western UnionC: PaypalD: MoneyGramQ2: Nalika barang tiasa dikirim saatos pesenan disimpen?


Gumantungkeun produk khusus anjeun, tiasa tina 10 dinten ka 30 dinten,Produk normal, urang tiasa kirimkeun di once sapertos urang gaduh stok, kalolobaan barang anu urang tiasa kirimkeun di 15-20 dinten padamelan! waktos pangiriman tepat bakal dinyatakeun dina invoice proforma otatanan nce nyaéta / conteguh / ied.Q3: Sabaraha lami upami konsumén tiasa nampi barang?


Di sagigireun produksi waktos mentalned di luhur, biasana nyandak maksimal 10-25 dinten pikeun pangiriman ka mana wae tujuan palabuan di sakumna dunya. Gumantung kana palabuhan anjeun sarta kami bakal milih metodeu kiriman anu gancang pikeun anjeun pikeun mastikeun anjeun nampi barang sateuacanna!Q4: Naha barang-barang anu dipidangkeun dina situs wéb sayogi kintunkeun saatos pesenan disimpen?


Kaseueuran barang anu diperyogikeun pikeun dilakukeuntatanan nce nyaéta / conbarang firm / ied.Stock tiasa janten disiapkeun kusabab musim anu béda, punten contact staf kami pikeun inpormasi lengkep.Q5: Kumaha kuring kéngingkeun cutatan sareng mesen?


Ngan sakadar ngawartosan nomer barang staf urang (atanapi lmangsi) barang anu anjeun resep sareng kami bakal nyiapkeun detail kutipan pikeun anjeun. Invoice proforma bakal dikaluarkeun ourutan nce codikonfirmasi sareng produksi bakal dimimitian opambayaran nce advance dirampungkeun.

Kirim pesen anjeun ka supplier ieu

*ti:
ka:
Foshan Tanfly Urut Co., Ltd.
*Message:

Lebetkeun antara 20 dugi ka 1,000 karakter.

*Kodeu email:
Ieu sanés naon anu dipilari? Masihan Nyuhunkeun Panyatur Ayeuna