Jenis Usaha:
Perusahaan Dagang
Kisaran Bisnis:
Kayu Lapis, Kayu Lapis konstruksi, Dewan MDF, Dewan Melamin, Veneer Kayu Alam, Lapis.
Ngadegna:
2006
Kapasitas R&D:
ODM, OEM, Séjén
Sarat pembayaran:
LC, T / T, D / P, WesternUnion
Pasar utama:
Amérika Kalér, Amérika Kidul, Éropa
OEM / ODM Service
sampel sadia

Kulit Pintu, Kulit Pintu HDF, Produsén Kulit / Melamin Pintu di China, nawiskeun Bodas Premier / Wenge / Veneer Kayu / Melamine Dibentuk Kulit Pintu HDF, Cc Kelas 15mm / 18mm Pulang Kayu Kanggo Perabot, 3mm Kayu Kulit Melamine HDF Pintu Kulit sareng sajabana dina.

1
    YRS
Unverified Supplier
Halaman Utama parabot Urug outdoor Perabotan Patio Aluminium Luar Jauh 7 Potongan Makan Diangkat

Perabotan Patio Aluminium Luar Jauh 7 Potongan Makan Diangkat

Meunang Harga panganyarna
Min. Mesen / Rujukan Harga FOB
50 CubicMeter kontak Supplier
Wewengkon Lokal: Linyi, Shandong, Cina
Kapasitas R&D: OEM, ODM, Lain
Sarat pamayaran: LC, T / T, D / P, WesternUnion
brand: FENDIAS
bahan: logam
Metal Type: aluminium
Ngaran Brand: FENDIAS

Produk Deskamekten


hal nu husus

* Merk: FENDIAS

* Bahan: Cor Aluminium

* Warna: Hideung; Bodas; Perunggu

* Gaya: Cina Modern

* Beungeut: Bubuk Dilapis 

* Warranty: Tiasa 10 taun dina kaayaan normal    

Gambar lengkep

  • Bersalut Bubuk 

    Henteu 

    dilas  

    ngajual Best

    Nyarankeun Gaya

    $ 65 / set

    200 susunan (MOQ)

    $ 235 / lembar

    50 Potongan (MOQ)

    $ 78 Potongan

    50 Potongan (MOQ)

    FAQ

    1.The matak Aluminium outdoor Urug bisa dipaké dina sagala jinis cuaca 

    2. Éta nyaéta eay pikeun nanganan sareng pikeun dirawat 

    3. Éta lampu sareng awét 

    4. Éta langkung seueur dianggo di Taman; Hotél; Sisi Kolam renang sareng Halaman Pelataran.

Kirim pesen anjeun ka supplier ieu

*ti:
ka:
Linyi Gaotong Impor & Ékspor Co, Ltd.
*Message:

Lebetkeun antara 20 dugi ka 1,000 karakter.

*Kodeu email:
Ieu sanés naon anu dipilari? Masihan Nyuhunkeun Panyatur Ayeuna