Jenis Usaha:
Perusahaan Dagang
Kisaran Bisnis:
Sét Taman, Korsi Taman, Meja Luar, payung & pangkalan, Sun Lounge
Ngadegna:
2010
Kapasitas R&D:
OEM, ODM, anu sanés
Sarat pembayaran:
LC, T / T, D / P, Paypal, Western Union
Pasar utama:
Samudera, Éropa Kidul, Éropa Kalér
OEM / ODM Service
sampel sadia

Foshan Birdies Outdoor Co, Ltd nu aya di Kota Foshan, Propinsi Guangdong, didirikan dina taun 2010. Perusahaan kami mangrupikeun perusahaan dagang anu museurkeun kana produk luar ngan ukur lokasi anu alus (bor ...

1
    YRS
Unverified Supplier
Halaman Utama parabot Urug outdoor Perabot Rokét Sijil Pototan Jauh Sofa Set Milano Outdoor Furniture

Perabot Rokét Sijil Pototan Jauh Sofa Set Milano Outdoor Furniture

Meunang Harga panganyarna
Min. Mesen / Rujukan Harga FOB
1 Piece US $ 65.00 / Piece
Wewengkon Lokal: Foshan, Guangdong, Cina
Kapasitas R&D: OEM, ODM, Lain
Sarat pamayaran: LC, T / T, D / P, Paypal, Western Union
brand: teu
bahan: Rotan / Wicker, Aluminium + PE rotan
Tempat Asal: Guangdong, Cina
Ngaran Brand: teu

Produk Deskamekten

Set sofa rotan / set rotan taman jati / set jati rotan

Barang NO BD-1632
material Aluminium + pe Rattan
Ukuran Katémbong Sofa tunggal: 152 * 90 * 76cm
Sofa ganda: Dia90 * 76cm
Méja kopi: Dia * 80 * 37cm
Alu Tube Aluminium fngalatih
Wicker

Ngeunakeun wicker

méja Top Kaca anu jelas tempered: T5mm
korsi cushion Bantalan korsi ketebalan 6cm, bantal lemes 4pcs
pamakéan Luar pation, kebon, warung kopi ect.Outdoor
paking Jalan Dibungkus ku pakét ékspor standar

Perabot Rokét Sijil Pototan Jauh Sofa Set Milano Outdoor Furniture Perabot Rokét Sijil Pototan Jauh Sofa Set Milano Outdoor Furniture Perabot Rokét Sijil Pototan Jauh Sofa Set Milano Outdoor Furniture Perabot Rokét Sijil Pototan Jauh Sofa Set Milano Outdoor Furniture Perabot Rokét Sijil Pototan Jauh Sofa Set Milano Outdoor Furniture Perabot Rokét Sijil Pototan Jauh Sofa Set Milano Outdoor Furniture Perabot Rokét Sijil Pototan Jauh Sofa Set Milano Outdoor Furniture Perabot Rokét Sijil Pototan Jauh Sofa Set Milano Outdoor Furniture Perabot Rokét Sijil Pototan Jauh Sofa Set Milano Outdoor Furniture Perabot Rokét Sijil Pototan Jauh Sofa Set Milano Outdoor Furniture Perabot Rokét Sijil Pototan Jauh Sofa Set Milano Outdoor Furniture Perabot Rokét Sijil Pototan Jauh Sofa Set Milano Outdoor Furniture

FAQ

FAQ


Q1: Naon Anjeun MOQ?
A: Biasana, urang henteu gaduh MOQ pikeun kalolobaan produk. Tapi produk OEM bakal gaduh MOQ based on desain maranéhna.

Q2: Kumaha pakét na?
A: sambel turun sareng dibungkus ku pakét standar.

Q3: Naon kebijakan garansi?
A: Kaseueuran produk urang tiasa ngajamin sahenteuna 1 taun.

Nalika di luhur garansi henteu nutupan gagal

atanapi karusakan anu disababkeun ku aplikasi anu teu leres sareng unreasonable congaditions atanapi nganggo kasar.

Q4: Naon istilah pamayaran anjeun?
A: T / T atanapi L / C sayogi. 30% sateuacanna, kasaimbanganna kedah diberesihan sateuacan dimuat.
B: Kanggo conto, Paypal, Western Union sadayana tiasa ditampi.

Q5: Naon waktu kiriman?
A: 30-35days normal, tanggal pangiriman rinci bakal diputuskeun dumasar kana usum produksi sareng kuantitas pesenan.

Q6: Naon istilah pengiriman barang anjeun?
A: EXW, FOB, CFR, CIF, Pangiriman Ekspres.

Q7: Naha kuring tiasa nyandak sababaraha conto ti anjeun? Kumaha about conto biaya?
A: Leres, conto sayogi. Biaya sampel mangrupikeun panyawat harga unit. Tapi urang bakal uih deui once nampa pesenan anjeun.

Sarat Harga:
1. FOB Shenzhen, Cina pikeun kotukang ngaping
2. EX-Gawé pikeun conto sareng kiriman LCL.
3. DDP, DDU, CIF, C & F sayogi.

Sarat pamayaran:
1. T / T, 30% deposit sareng kasaimbangan anu dibayar sateuacan coloading ntainer
2. L / C, deposit 30% sareng kasaimbangan ngalawan tetempoan anu teu tiasa dicabut L / C
3. D / P, D / A anu tiasa dirunding

Perabot Rokét Sijil Pototan Jauh Sofa Set Milano Outdoor Furniture

[Ngahasilkeun

Produknami称]

Perabot Rokét Sijil Pototan Jauh Sofa Set Milano Outdoor Furniture

Perabot Rokét Sijil Pototan Jauh Sofa Set Milano Outdoor Furniture

Perabot Rokét Sijil Pototan Jauh Sofa Set Milano Outdoor Furniture

Kirim pesen anjeun ka supplier ieu

*ti:
ka:
Foshan Birdies outdoor Co., Ltd.
*Message:

Lebetkeun antara 20 dugi ka 1,000 karakter.

*Kodeu email:
Ieu sanés naon anu dipilari? Masihan Nyuhunkeun Panyatur Ayeuna