Jenis Usaha:
Pabrikan / Pabrik
Kisaran Bisnis:
parabot komérsial, perabot hospitaliti, kontrak luar jati, kebon, patio furntiure, jaba perangkat set
Ngadegna:
2006
Kapasitas R&D:
OEM, ODM, anu sanés
Sarat pembayaran:
LC, T / T, D / P, Western Union
Pasar utama:
Amérika Kidul
OEM / ODM Service
sampel sadia

Pabrikan tina kebon aluminium, padang rumput hejo, ruangan, pérésan panti perabot.Produk kalebet kursi, bangku, ottomans, lounger, parangkat, tabel sareng jéngkol. Sadia dina spésifikasi anu béda. Fitur inc ...

1
    YRS
Unverified Supplier
Halaman Utama parabot Urug outdoor Méja résténsif Perumahan Komérsial Komérsial sareng 8 potongan rarancang korsi modern jero ruangan P luar

Méja résténsif Perumahan Komérsial Komérsial sareng 8 potongan rarancang korsi modern jero ruangan P luar

Meunang Harga panganyarna
Min. Mesen / Rujukan Harga FOB
1 siapkeun US $ 647.00 / Set
Wewengkon Lokal: Guangzhou, Guangdong, Cina
Kapasitas R&D: OEM, ODM, Lain
Sarat pamayaran: LC, T / T, D / P, Western Union
brand: VANRIOS
bahan: aluminium
Tempat Asal: Guangdong, Cina
Ngaran Brand: VANRIOS

fitur:

  • Set includes (XNUMX) single chairs, (XNUMX) dining table

  • Perfect outdoor set for entertaining or relaxing with snacks and drinks
    Non marking plastic feet caps protect your floors or surfaces

  • Powder coated inner aluminum frame is super strong and supportive

  • Dining table top made of a Ceramic temper glass extened that can increase space

    rincian:

  • chair Dimensions:XNUMX*XNUMX*XNUMXCM

  • Table Dimensions:XNUMX-XNUMX*XNUMX*XNUMXCM

  • Warranty: XNUMX YEARS

  • Naon's Included: (XNUMX) Chairs (XNUMX) table

    Commercial & Residential Extensible dining table with XNUMX pieces modern design armchair Indoor & Outdoor Patio FurnitureCommercial & Residential Extensible dining table with XNUMX pieces modern design armchair Indoor & Outdoor Patio Furniture

Kirim pesen anjeun ka supplier ieu

*ti:
ka:
Guangzhou Lianzheng Perabot Pabrik Perusahaan Limited
*Message:

Lebetkeun antara 20 dugi ka 1,000 karakter.

*Kodeu email:
Ieu sanés naon anu dipilari? Masihan Nyuhunkeun Panyatur Ayeuna