Jenis Usaha:
Perusahaan Dagang
Kisaran Bisnis:
Modul Surya, Apis, Topéng Beureum
Ngadegna:
2007
Kapasitas R&D:
OEM, ODM
OEM / ODM Service
sampel sadia

Topéng Pelindung, Topéng Pakai, Produsén Topéng Médis / panyadia di Cina, maturan Masker Ply 3 Ply pikeun Paké Médis sareng Sipil, Alat Pelindung Médis, Sarung Tangan Karét pikeun Paké Médis, Alat Protéktif Médis pikeun Tangan, Sarung Tangan Ukuran Dewasa pikeun Antibakteri Perlindungan Médis atanapi Sipil teras salajengna.

1
    YRS
Unverified Supplier
Halaman Utama Kaséhatan & Kedokteran Pasokan Médis Sarung Karét Cina Pikeun Médis Guna Alat Perlindungan Médis pikeun Leungeun

Sarung Karét Cina Pikeun Médis Guna Alat Perlindungan Médis pikeun Leungeun

Meunang Harga panganyarna
Min. Mesen / Rujukan Harga FOB
20000 Piece US $ 0.05 / Piece
Wewengkon Lokal: Jinan, Shandong, Cina
Kapasitas R&D: OEM, ODM, Lain
Sarat pamayaran: LC, T / T, PayPal
bahan: plastik
Ngagunakeun Kaayaan: Sarung Bedah
aplikasi: Perlindungan Médis

deskamekten

logoTanpa nyetak logo
warnabiru
makepanyalindungan
hal nu hususAwét / Tekstur / manjang
pangirimanGumantung kana jumlah
panyimpenanTempat garing
paket100 per kotak
materialNitril
Jenis pasokanmedis


Sarung tangan ieu bakal nyayogikeun sensitipitas anu optimal kalayan cekelan anu gampang. Aranjeunna kopikaresepeun mun teu ngagem tur bakal ngajadikeun anjeun ngarasa confortable. Kaamanan sareng kakuatanana cocog pikeun industri médis atanapi pangan. Regangan sareng cimata bari nganggona.
Cegah paparan virus sareng perlindungan ngalawan éta.
Ngahindarkeun korosi, henteu bau, nyanggakeun karya layar noél.

FAQ :
Q: Mana anu jumlah minimum anu urang tiasa mesen?
A: Kami nyungkeun jumlah minimum 5.000.000 sarung tangan.
Q: Mana waktos pangirimanna?
A: Éta bakal gumantung kana kumaha ageung tarekatna. Pangiriman munggaran tiasa sumping dina 7 dinten.
T: Sértipikat anu anjeun gaduh?
A: Kami gaduh sertipikat ISO, CE sareng FDA.
Q: Kanggo sabaraha lami damel comany damelna?
A: Kami didirikeun taun 2007.
T: Dupi éta improduk porting atanapi anjeun pabrik?
A: Kami pabrik. Sadaya produk kami dilakukeun dina Daratan Cina.

Kirim pesen anjeun ka supplier ieu

*ti:
ka:
JINAN BESTRADE INTERNATIONAL CO., LTD.
*Message:

Lebetkeun antara 20 dugi ka 1,000 karakter.

*Kodeu email:
Ieu sanés naon anu dipilari? Masihan Nyuhunkeun Panyatur Ayeuna